Hizmetler

Androloji

Günümüzde erkeklerle ilgili bilim dalı olarak algılanan androlojinin içeriğinde hem erkek hemde kadın sistemini ilgilendiren cinsel fonksiyon bozuklukları, idrar yolu hastalıkları olan(idrar kaçırma, idrar yapamama), urogenital organların kanserlerini ve infertiliteyi içermektedir.

Erkek  için ereksiyon ne kadar önemli ise kadın içinde orgazma ulaşmak o kadar  önemlidir. İkisinin kombine çalışmasını sağlamak urolog-androlog olarak bizim görevimizdir.
Ereksiyon sağlamak için günümüzde önemi hızla artan LSWT - ESWT ile penil rehabilitasyon penil protezlerin önceliğini çöpe atarak Amerıkan ve vrupa tedavİ klavuzlarında birinci tedavi sırasına yerleşmiştir. Bu durum ilişki öncesi alınan ilaçların kullanımını azaltarak hastalıkların ilaç yan etki risklerinden korumuştur. 

Kadın orgazm, cinsel ve idrar kaçırma  fonksiyon  bozukluklarında;  Manyetik Pelvik Taban Koltuğunun kullanılması ile  pelvik egsersizlerin rahatlıkla yapılması sağlıyor.  
Nöral feedback  etkisi ile  S2-S3 sakral  stimulasyon da  yaptığı sensetif sinir uyarılmalı orgazmın ortaya cıkmasına yardımcı oluyro. Aynı zamand a pelvik taban kas  gerginliğini arttırarak  idrar kaçırmayı önlüyor, Aynı zamanda doğumlar  sonrası  gelişen vajinal  ve pelvik tonusun sağlanmasında yardımcı oluyor

Yorumlarınız bizim için değerlidir !