Hizmetler

Çocuk Ürolojisi

Çocuk tabirinin altında, cinsiyet ayırımının en erken ortaya çıktığı bilim dalı üroloji olduğunu düşünüyorum. Doğum anından itibaren anatomik yapı ve  hastalıkları yönünden farklılaşma kendini belli etmektedir.
Kız  çocuklarında anneden geçen estrojenlerin etkisi ile ortaya çıkan genital kabarıklıklar  ve ürethranın  yerleşim farklılıkları bebeklikte ortaya çıkan üriner enfeksiyon ve yapısal genişlemelerin primer sebebidir. Gelişen süreçte kız çocuklarında vezikoüreteral reflü hastalığının daha sık görülmesinin ana sebebi bu olabilir.

Erkek bebeğin penisinde başlayan üroloji ilgisi yaşlılığında idrar problemine kadar  sürer. Arada  inmemiş testis, fıtık, hidrosel, sünnet ve bluğ  çağında ailesl şüphe ile ortaya çıkan yeterli büyüklükte olmayan penis boyu şüphesi ile üroloğu ile olan arkadaşlığı gelişir.
Bu süreçlerde hep yanınızda  güveneceğiniz, canınız olan yavrularınızı emanet edeceğiniz bir uroloğunuzun olmasını istersiniz.İhtisas bitirme tezim çocuk  ürolojisi üzerine olup yavrularımıza en uygun algoritmi  uygulamak vazgeçilmezimizdir.

Yorumlarınız bizim için değerlidir !