Hizmetler

Diz Hastalıklarında Getat

Yaşlandıkça dizlerde kıkırdak doku erimesi, sinovial sıvı yapımının azalması, romatizmal otoimmün hastalıklara bağlı sorunlar, spor yaralanmaları, menisküs yırtıkları, yan bağ ve çapraz bağ problemlerinde GETAT ve Bütüncül Tıp uygulamaları ile daha iyi bir yaşam kalitesi yakalayabilirsiniz.

Tedavi prensibinde hacamat dokudaki birikmiş toksik maddelerin atılması, ödemin alınması, kanlanmanın artmasını sağlayarak dokunun beslenmesini sağlar ve eklemin hareketlenmesini sağlar.

Ozon ve prolioterapi doku detoksu ağrı kesme ve yenileyici hücrelerin bölgeye gelerek tamir mekanizmlarının çalışmasını sağlar.

Mezoterapik uygulamalar, nöralterapi doku inflamasyonunu azaltan bozucu alan tedavisi yaparak doku stresini azaltır.

PRP CGF yenileyici kök hücre ürünlerinin eklem arasına verilmesi ile kopan yırtılan ezilen dokuların yenilenmesi kendini onarması sağlanır.

Hyaluronik asit uygulamaları doku suyunu  cekerek yastık süspansiyon görevi yaparak eklemin daha rahat hareket etmesi sürtünmenin azalmasını sağlıyor.

Schüssler mineralleri ise temel doku tuzu olarak ağrıdan iyileşmeye kadar her aşamada etkili olmaktadır

Fitoterapi gıda takiyeleri ile eklem aralığında yeterli kollajen, hyaluronik asit ve epitel maddelerinin üremesi, kemik erimesinin önlenip yenilemesi sağlanır.

Yorumlarınız bizim için değerlidir !