Haberler

Ürolojide GETAT Geleneksel Tamamlayıcı TIP Uygulamaları

Son 4 yıldır aldığım GETAT eğitimleri sonucunda 2 yıldır Ankara da açmış olduğum muayenehanemde ortodoks / batı tıbbı olarak tanımlanan modern tıp yöntemlerinin çözemediği ürolojik hastalıkların, temelde her bireyin kendine has bir insan olduğunu dikkate alarak kişiye özel tedavi yöntemlerini kullanarak çözebiliyoruz.

Modern tıbbın çözemediği bu hastalıklardan kronik sistit, interstisyel sistitis bunlardan biridir. Burdan elimde oldukça bu hastalıklarauygulanacak  yöntemleri anlatacağım.

Otoimmün hastalıkların temel tetik çekici faktörü vücuda giren toksik maddelerdir. Barsakta hazım edemediğimiz yeni gıda ve katkı maddelerinin bağırsaklarda mono sakkarit ve aminoasit düzeyine parçalanmaması sonucunda allerjen vücuda toksik maddeler geçirgen bağırsak yapısıyla vücuda girmektedir. Bunlara karşı oluşan antikorların direk çapraz reaksiyonile vücudun kendi yapılarına veya antikor antijen komplekslerinin hedef dokularda birikmesi ile inflamatuvar hastalıklar oluşmaktadır. Bunlar tutunduğu dokulara göre artritten kolite, chrondan nefrite, interstisyel sistitden MS, Alzeimer a kadar SEMPTOMLAR toplulukları ve Hastalıkların temelini oluşturur.

Tedavide vücuda toksik madde girişinin durdurulması ve sonrasında eskiden giren maddelerin temizlenmesi için DETOKS yöntemlerinin kullanılması yapılır.

İnterstisyel Sistit Tedavisinde hastanın ilk şikayetlerinin başladığı zaman incelenerek  etkenin ortaya çıkarılması, mizaç ve beş element değerlendirilmesine göre stagnasyon olan enerji kanallarının tespit edilerek mesane ve böbrek kanallarının akupunktur ile regülasyonu ve kalp ve akciğer kanllarının güçlendirilmesi yapılarak kafa akupunkturu ile bel ve sakral bölge spazmlarının çözülmesi,radiestezi ile sakral ve kök çakraların denglenmesi, schüsler mineral ile desteklenmesi ve oral hiyaluronik asit/*kollajen antioksidan ürünlerin desteği yapılır.

ESAS OĞLAN ise intravesikal OZON un fizyopatolojiye uygun doz ve aralıklarla uygulanmasını yapıyoruz.

İNTERSTİSYEL SİSTİT TEDAVİ EDİLEBİLEN BİR HASTALIKTIR.

RANDEVU ALINIZ, ŞİFANIZI BULUNUZ.